Tåghelg på Arbetets museum

Spana in den stora modelljärnvägen, bygg själv med trätåg, testa att köra på "ovalen" eller skapa i Kreativa Verkstan. Under Tåghelg finns det något för alla!

3 februari 2024 4 februari 2024

Den 3–4 februari är det dags igen! Då fyller vi huset med tågentusaister och glada barnfamiljer när Tåghelg går av stapeln.

Tåghelg på Arbetets museum är en kär tradition. Sedan många år tillbaka samlas modelltågsentuasiaster på museet och bygger ihop en lång bana i vårt bibliotek. Det finns också en trätågbana för de minsta och en liten oval modelljärnväg där barn själva får testa att köra. Kreativa verkstan och Lilla Arbetets har öppet som vanligt och Restaurang Vy håller öppet för lunch både lördag och söndag. Fri entré.
Anordnas tillsammans med Modul Syd.

OBS! För den som sitter i rullstol kan det vara svårt att se den stora modelljärnvägen. Det finns dock ramper och pallar så att barn ska kunna se bättre men ramperna är brantare än rekommenderat.

ÖPPETTIDER
Lördag 11-16
Söndag 11-15


Vill du vara säker på att inte missa något som är på gång?

På Arbetets museum är det alltid något på gång. Vi anordnar spännande programaktiviteter året runt, för alla åldrar. Upptäck våra evenemang eller följ oss på sociala medier!