Peter Holgersson

Konferens

Konferens hos Arbetets museum

Välkommen att skicka in din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi med offert inom kort. Frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig.


Boka konferens

Arbetets museum har fem lokaler tillgängliga för konferenser och möten av olika slag. Under er konferens kan vi erbjuda visningar av våra utställningar eller andra aktiviteter. Måltider i samband med lokalbokning serveras av husets Restaurang Vy med Norrköpings vackraste utsikt! Vi samarbetar med flera av Norrköpings hotell om du har behov av logi.

Välkommen att skicka in din bokningsförfrågan (ej bindande) via formuläret nedan så återkommer vi med offert inom kort. Finns det frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS! Genom att boka en konferens godkänner du våra bokningsvillkor.

Konferensbokning

  Asterisk markerar obligatoriska fält.

  Önskemål och behov

Observera att konferensavdelningen har öppet måndag–fredag kl. 8.30–17.00. Önskar ni konferera på andra tider, vänligen kontakta oss för bokning på konferens@arbetetsmuseum.se eller tel. 011 23 17 50.

12

  Information om er verksamhet

Aktiviteter och underhållning

Aktivitet och underhållning till konferensen

Vill ni lägga till det där lilla extra? Kanske en visning av museet, en föreläsning eller ett kreativt uppdrag ni kan lösa tillsammans? Vi hjälper er gärna att hitta inspirerande aktiviteter och underhållning till er konferens.