Konferens

Aktiviteter och underhållning till konferensen

Vill ni lägga till det där lilla extra? Kanske en visning av museet, en föreläsning eller ett kreativt uppdrag ni kan lösa tillsammans? Vi hjälper er gärna att hitta inspirerande aktiviteter och underhållning till er konferens.

Våra aktiviteter

Här kan du läsa mer om några av alla aktiviteter vi erbjuder. Vad behöver ni? Behöver ni stärka lagandan eller behöver ni göra något roligt tillsammans? Vill ni boka en föreläsare som matchar dagen eller få en guidning av någon av våra aktuella utställningar? Det fixar vi. Välkommen att skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss!

Möt textilarbetaren Alva

Dramatiserad visning

Ett besök av rullerskan Alva Carlsson är ett roligt och lättsamt avbrott i dagens schema. Alva berättar på bred östgötska hur det var att flytta in till storstaden Norrköping i slutet av 1920-talet och hur det var när hon började arbeta i textilindustrin på Strykjärnet. Utifrån Alvas personliga berättelse får ni också veta mer om huset och dess historia.

Jakten på museet

Hitta de gömda koderna på museets sju våningsplan!

Jakten på museet är en snabb, kul och energiskapande lagaktivitet som passar de grupper som vill ha ett annorlunda inslag i konferensen. Deltagarna utmanas att hitta ett antal koder som finns gömda på museets alla våningsplan. Frågorna rör museets historia och dess aktuella utställningar. Svaren gömmer sig någonstans i byggnaden.

Aktiviteten är utmärkt för grupper som vill ha en kul och fartfylld aktivitet. Från 250:- per person.

Fotojakten

Hitta detaljer i närområdet och fotografera dem så snabbt som möjligt!

De allra flesta kan knäppa en bild, men hur bra är gruppen på att leta upp och fotografera förutbestämda motiv? I Fotojakten gäller det att så snabbt och korrekt som möjligt lokalisera vissa detaljer i närområdet och fotografera dessa. Flest korrekta foton vinner!

Fotojakten är en relativt intensiv aktivitet och passar grupper som vill ha en rolig och tempofylld aktivitet. Från 250:- per person.

Knock on wood

Ett sällskapsspel i storformat!

I denna lagaktivitet testas gruppernas samarbetsförmåga, stresstålighet och precision under lättsamma former. Vi har samlat några uppskattade sällskapsspel i storformat till en riktigt kul aktivitet som passar alla och där skrattet aldrig är långt borta.

Passar utmärkt för de flesta grupper då aktiviteten inte är speciellt fysiskt krävande. Från 290:- per person.

Kreativa uppdraget

En fartfylld poängjakt!

Denna aktivitet är en fartfylld poängjakt där deltagarna gruppvis via surfplattor får upp till 120 olika uppdrag att lösa. I jakten på poäng gäller det att tänka strategiskt då grupperna kan passa en fråga och då gå miste om värdefulla poäng, å andra sidan ger fel svar poängavdrag.

Vi lovar skratt, spänning och ett högt tempo. Vinner gör den grupp som bäst kombinerar strategi och kreativitet. Från 460:- per person.

Fotocollage

För er som vill stärka lagandan

Fotocollage är en aktivitet som definitivt skapar minnen. Gruppvis och utrustade med en digitalkamera ger sig lagen ut i området för att illustrera en berättelse. I form av fotocollage blir det sedan vernissage.

Det här är en inspirerande gruppaktivitet där ni dessutom får med er era konstverk hem. Ett fint minne från dagen som består även när ni är tillbaka på kontoret! Från 275:- per person.

Boka konferens

Boka en aktivitet eller guidning hos oss

Vi hjälper er gärna att hitta inspirerande aktiviteter och underhållning till er konferens. Välkommen att skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss!