Peter Holgersson

Konferens

Konferens i Norrköping på Arbetets museum

Välkommen till våra unika och inspirerande lokaler i Industrilandskapets vackraste byggnad. Vi har fullt utrustade lokaler för möten, föreläsningar och seminarier. Varför inte boka in en visning av en av våra utställningar eller någon teambuildande aktivitet? 

Byggnaden strykjärnet som ligger mitt i strömmen, där arbetets museum ligger.

Konferens hos oss

Du kan hyra våra konferensrum för heldagar, halvdagar eller kvällar. Våra måltids- och fikapaket står populära Restaurang VY för. Vi miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Övernattning i samband med konferens i Norrköping

Vill du övernatta i Norrköping i samband med din konferens? I samarbete med flera av Norrköpings hotell erbjuder vi mycket prisvärda helpensionspaket när du bokar konferenslokal hos oss. Vi hjälper dig gärna med bokningen.

Med personligt bemötande och god service hjälper vår konferenspersonal er att skapa ett lyckat möte på Arbetets museum. Välkomna till oss!

Större rymlig lokal med flera bord, stolar och en projektor.

Våra lokaler

Hos oss får du det bästa av två världar: ett stycke industrihistorisk charm i kombination med uppdaterad teknik och bekvämligheter. Vi erbjuder en bred uppsättning flexibla lokaler för olika stora grupper, allt från 14 till 160 personer.

Alla våra lokaler är utrustade med projektor eller TV, wifi, whiteboardtavla, blädderblock, block och pennor. Övrig teknik hyrs gärna in på begäran.

Behöver några av er ansluta digitalt på distans? Inga problem. Vår kunniga personal hjälper er med allt kring hybridmötet.

Våra aktiviteter

Vill ni lägga till det där lilla extra? Kanske en visning av museet, en föreläsning eller ett kreativt uppdrag ni kan lösa tillsammans? Vi hjälper er gärna att hitta inspirerande aktiviteter och underhållning till er konferens.

Vad behöver ni? Behöver ni stärka lagandan eller behöver ni göra något roligt tillsammans? Vill ni boka en föreläsare som matchar dagen eller få en guidning av någon av våra aktuella utställningar? Det fixar vi. Välkommen att skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss!

Pedagog visar utställning för publik.
Två vinglas med rött vin och en tallrik med en välrepresenterad maträtt.

Mat & fika

Ingen konferens är fullständig utan en riktigt god lunch eller en vältajmad fikapaus. Hos oss serveras ni av Restaurang VY – Norrköpings enda skybar! Kliv in på museets sjätte våning och njuta av smakerna, stämningen och – såklart – stans bästa utsikt.

Boka konferens

Välkommen att skicka in din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi med offert inom kort. Frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Arbetets museums skylt på taket.

Nöjd konferenskund? Recensera oss gärna!

Har du en minut så är vi enormt tacksamma om du som konferenskund vill lämna ett omdöme om oss på Google. Det hjälper andra kunder att hitta till oss – och hjälper oss att bli bättre på det vi gör.

Vi är miljöcertifierade

Arbetets museum arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle. Hållbarhetsperspektivet genomsyrar vårt interna arbete såväl som vår publika och kommersiella verksamhet. Sedan 2022 är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Logotyp för Svensk certifiering/miljöcertifiering enligt ISO 14001:2015.

Nyhetsbrev

Nyheter och erbjudanden om konferens hos oss i Norrköping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste från Arbetets museum konferens direkt till din inkorg! (Oroa dig inte, vi hör inte av oss alltför ofta.)

Prenumeration Konferens - Editnews Kopplad