Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild

Konferens

Gör din konferens till en annorlunda upplevelse! Vi erbjuder en inspirerande konferensmiljö med kulturella inslag. Varför inte boka en visning av någon av våra utställningar?

Vi har fem lokaler som är avsedda för möten, föreläsningar och seminarier. Rummen, i vilka mycket av den industriella charmen finns kvar, är fullt utrustade.

Vill ni övernatta i Norrköping? I samarbete med flera av Norrköpings hotell erbjuder vi mycket prisvärda helpensionspaket när du bokar konferenslokal hos oss. Vi hjälper dig gärna med bokningen!

För dagkonferens kan du hyra våra konferenslokaler en heldag, halvdag eller för en kväll. Du kan också köpa till måltidspaket med lunch, för- och/eller eftermiddagskaffe.

Med personligt bemötande och god service hjälper vår konferenspersonal dig att skapa ett lyckat möte på Arbetets museum.

Välkommen!

Konferens på
Arbetets museum

Fantastiskt läge och flexibla lokaler!

Gör bokningsförfrågan

Lokaler

Vi erbjuder ett brett antal lokaler för olika stora grupper, allt från 14 personer till 205 personer. Alla våra lokaler är utrustade med fast monterad data/videoprojektor, trådlös internetuppkoppling, whiteboardtavla, overheadprojektor, blädderblock, block och pennor. Övrig teknik hyrs in på begäran.

Läs mer om vårt utbud av lokaler.

Aktiviteter

I samband med konferens och möten kan vi ordna olika former av aktiviteter och underhållning! Vad behöver ni?

En föreläsare? En stärkande lagaktivitet eller kanske ett riktigt bra band till middagen?

Läs mer om dessa här

Konferens

För frågor och mer information kontakta vår konferensavdelning via e-post konferens@arbetetsmuseum.se eller telefon 011-23 17 00.