Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild

Konferens i Norrköping på Arbetets museum

Välkommen till våra unika och inspirerande lokaler i Industrilandskapets vackraste byggnad. Vi har fullt utrustade lokaler för möten, föreläsningar och seminarier. Varför inte boka in en visning av en våra utställningar eller någon teambuildande aktivitet? Du kan hyra våra konferensrum för heldagar, halvdagar eller kvällar. Våra måltids- och fikapaket står populära Restaurang VY för.

Övernattning i samband med konferens i Norrköping

Vill du övernatta i Norrköping på din konferens? I samarbete med flera av Norrköpings hotell erbjuder vi mycket prisvärda helpensionspaket när du bokar konferenslokal hos oss. Vi hjälper dig gärna med bokningen.

Med personligt bemötande och god service hjälper vår konferenspersonal er att skapa ett lyckat möte på Arbetets museum. Välkomna till oss!

Boka konferens

Nöjd konferenskund? Recensera oss gärna

Har du en minut så är vi enormt tacksamma om du som konferenskund vill lämna ett omdöme om oss på Google. Det hjälper andra kunder att hitta till oss – och hjälper oss att bli bättre på det vi gör.

Recensera oss!

Nyheter & erbjudanden om konferens hos oss i Norrköping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste från Arbetets museum konferens direkt till din inkorg! (Oroa dig inte, vi hör inte av oss alltför ofta.)

Prenumerera

Kontakt

Frågor? Kontakta vår konferensavdelning via konferens@arbetetsmuseum.se eller tel. 011‑23 17 50.

Konferensavdelningen har öppet
måndag–fredag kl. 08.00–17.00.

Lokaler

Vi erbjuder ett brett antal lokaler för olika stora grupper, allt från 14 personer till 160 personer. Alla våra lokaler är utrustade med projektor eller TV, WiFi, whiteboardtavla, blädderblock, block och pennor. Övrig teknik hyrs in på begäran.

Läs mer om vårt utbud av lokaler

Aktiviteter

I samband med konferens och möten kan vi ordna olika former av aktiviteter och underhållning! Vad behöver ni?

En föreläsare? En stärkande lagaktivitet eller kanske ett riktigt bra band till middagen?

Läs mer om dessa här