Dinosauriejakten

Gå på upptäcksfärd i Industrilandskapet och leta efter Dinosaurier och bokstäver. Alla som genomför uppdraget får ett litet pris! Du har väl inte missat att den stora utställningen med legodinosaurier Jurassic World by Brickman visas på Platinumcars Arena i sommar? Tillsammans med Norrköpings Stadsmuseum och Visualiseringscenter C har vi tagit fram ett uppdrag som startar […]

22 juni 2023 3 september 2023

Gå på upptäcksfärd i Industrilandskapet och leta efter Dinosaurier och bokstäver. Alla som genomför uppdraget får ett litet pris!

Du har väl inte missat att den stora utställningen med legodinosaurier Jurassic World by Brickman visas på Platinumcars Arena i sommar? Tillsammans med Norrköpings Stadsmuseum och Visualiseringscenter C har vi tagit fram ett uppdrag som startar uppe vid arenan och slutar i Industrilandskapet. Men du kan också göra tvärtom och starta på Arbetets museum.

Hämta din folder i receptionen på Arbetets museum eller på Platinumcars Arena. Dinosauriejakten går att genomföra alla dagar hela sommaren.

Är du nyfiken på Jurassic World by Brickman kan du läsa mer om den här: Jurassic World (jurassicworldnorrkoping.se)


Vill du vara säker på att inte missa något som är på gång?

På Arbetets museum är det alltid något på gång. Vi anordnar spännande programaktiviteter året runt, för alla åldrar. Upptäck våra evenemang eller följ oss på sociala medier!