Idag är husets café Espresso House stängt pga installation av nytt brandlarm. Arbetet medför även en del stök och buller på entréplan. Vi ber om överseende med detta.

Globala veckorna är tillbaka!

Snart är det dags för Globala Veckorna igen! I år fyller veckorna 10 år och temat för jubileumsåret är ”Hållbara Norrköping – gemensamt och tillsammans”. På Arbetets museum anordnas ett seminarium om hållbar energi i Norrköping. Dessutom kan du som vanligt springa Trapploppet för en god sak.

Veckorna pågår 1020 november 2022 och det är ett digert program som presenteras. Aktiviteterna äger rum runtom på olika platser i stan och besökarna får lära sig om klimatsmart mat med folkkära TV-kocken Tareq Taylor, se fotoutställning om norrköpingsbornas hållbarhetstänk eller gå på frukostföreläsning om social rättvisa med Nicolas Lunabba. Dessutom erbjuds workshop i återbruk, föreläsning om översvämningsrisker i Norrköping, klimatrevy och man får lära sig odla sin egen mat!

Här kan du läsa om alla programpunkter som äger rum under Globala veckorna.

Här kan du läsa om vad som äger rum på museet under veckorna,


Upptäck fler nyheter

Museiguide som katalog och app på vit botten

Dags att anmäla ditt museum till Museiguide 2024

Nu är anmälan öppen till Museiguide 2024! Museiguide ger en lättöverskådlig presentation av arbetslivsmuseer med bild, text, öppettider, och kontaktuppgifter....

De ställer ut i Dokfotosalong 2023

”Årets fotografer lyfter fram osynligt arbete på sätt vi inte hade kunnat föreställa oss. Det är fantastiska skildringar av både...

Bild på flera ark papper med Arbetets museums nya grafiska profil

Välkommen till vår nya webbplats!

Under våren har vi samarbetat med Hamrén Webbyrå för att ta fram en sprillans ny webbplats för museet. I samband...


Upptäck de senaste nyheterna på Arbetets museum

Läs aktuella nyheter och pressmeddelanden från oss på Arbetets museum.