Kreativa verkstan

Välkommen till Kreativa verkstan, platsen där barn och vuxna skapar tillsammans av återvunnet material. Vi står för material och verktyg, ni står för fantasin!

Entréplan

Ida Rådegård

Välkommen till vår skaparverkstad!

I Kreativa verkstan skapar barn och vuxna skapar tillsammans, ofta i återvunnet material. Vi står för material och verktyg, ni står för fantasin!

Vi har öppet fredag kl 13–15 samt lördag–söndag kl 11–15. På skollov har vi extraöppet, vilka tider som gäller då meddelas vid varje tillfälle.

Kreativa verkstan finns på entréplan intill receptionen och är kul för barn i alla åldrar. Tänk på att barn alltid ska ha sällskap av en vuxen på museet. Det gäller både i Verkstan och i våra utställningar. Barnvagnar får inte tas med in i verkstan men barnvagnsparkering finns på plan 1, ta hissen ner en våning från entréplan.

Tänk på att barn alltid ska ha sällskap av en vuxen på museet. Det gäller både i Kreativa verkstan och i våra utställningar. Barnvagnar får inte tas med in i verkstan men barnvagnsparkering finns på plan 1, ta hissen ner en våning från entréplan.

Ingen förbokning men begränsat antal platser.


Vill du vara säker på att inte missa något som är på gång?

På Arbetets museum är det alltid något på gång. Vi anordnar spännande programaktiviteter året runt, för alla åldrar. Upptäck våra evenemang eller följ oss på sociala medier!