Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild

Saker för stora och små!

I museets butik hittar du något för alla, vi har allt från kreativa och roliga leksaker, smarta köksprylar, väskor och plånböcker till svensk design.

I vårt sortiment hittar du bland annat leksaker från Plan Toys och EkoLeko samt barnböcker från Olika förlag. Vi har Sigurd Perssons Servus-bestick, dalahästar, handgjorda doftljus från Torplyktan och köksprodukter från Klippan och Bengt&Lotta. Vi säljer affischer, vykort, skärbrädor och brickor med Norrköpings hus och många andra fina Norrköpingsprodukter. Ekologiska och miljövänliga produkter från Grunne för såväl städ, tvätt som kroppsvård.

Under utställningsperioden för Varats olidliga tröghet säljer vi prints och böcker av Englund/Villfarelser, Villfarelser och Villfarelser & Döden, gäller så långt lagret räcker.

Bland våra EWK-produkter hittar du böcker, litografier, vykort, skrivblock, magneter och kaffemuggar.

Lördag 18 maj kl. 12 har vi boksläpp av Vi drack vårt kaffe på toaletten .. och 24 andra berättelser från hundra års arbetsliv med maskinskriverskor, bleckslagare och hemsystrar liksom nya yrken med drönare och 3D-skrivare. Psst..! Hos oss i butiken hittar du den redan nu.

Välkommen in!

Har Du en produkt Du känner att vi borde ta in i butiken, tipsa oss gärna via mail: butiken@arbetetsmuseum.se

Öppettider Butiken

Måndag-fredag 9-17

Torsdag 9-20 (1 september – 31 maj)

Lördag och söndag 11-17