I samband med konferenser och möten kan vi ordna olika former av aktiviteter och underhållning.

Vad behöver ni? Behöver ni stärka lagandan eller behöver ni göra något roligt tillsammans? Har ni funderat på innehållet i mötet och önskar hjälp att boka någon av våra föreläsare? Vill ni ha en dagsaktuell visning av någon av våra pågående utställningar?

Här kan du läsa mer om några av alla de aktiviteter vi erbjuder. Vi hjälper er med allt från planering till genomförande. Välkommen att skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss!

Boka konferens

Kontakt

Frågor? Kontakta vår konferensavdelning via konferens@arbetetsmuseum.se eller tel. 011‑23 17 50.

Konferensavdelningen har öppet
måndag–fredag kl. 08.00–17.00.

Möt textilarbetaren Alva

Dramatiserad visning

Ett besök av rullerskan Alva Carlsson är ett roligt och lättsamt avbrott i dagens schema. Alva berättar på bred östgötska hur det var att flytta in till storstaden Norrköping i slutet av 1920-talet och hur det var när hon började arbeta i textilindustrin på Strykjärnet. Utifrån Alvas personliga berättelse får ni också veta mer om huset och dess historia.

Jakten på museet

Hitta koder som finns gömda på museets sju våningsplan!

Jakten på museet är en snabb, kul och energiskapande lagaktivitet som passar de grupper som vill ha ett annorlunda inslag i konferensen. Deltagarna utmanas att hitta ett antal koder som finns gömda på museets alla våningsplan. Frågorna rör museets historia och dess aktuella utställningar. Svaren gömmer sig någonstans i byggnaden. Aktiviteten är utmärkt för grupper som vill ha en kul och fartfylld aktivitet. Från 250:- per person.

Fotojakten

Hitta detaljer i närområdet och fotografera dem så snabbt som möjligt!

Att fotografera kan nog de allra flesta, men hur bra är gruppen på att leta upp och fotografera förutbestämda motiv? I Fotojakten gäller det att så snabbt och korrekt som möjligt lokalisera vissa detaljer i närområdet och fotografera dessa.  Flest korrekta foton vinner!

Fotojakten är en relativt intensiv aktivitet och passar grupper som vill ha en rolig och tempofylld aktivitet. Från 250:- per person.

Knock on wood

Ett sällskapsspel i storformat!

I denna lagaktivitet testas gruppernas samarbetsförmåga, stresstålighet och precision under lättsamma former. Vi har samlat några uppskattade sällskapsspel i storformat till en riktigt kul aktivitet som passar alla och där skrattet aldrig är långt borta. Passar utmärkt för de flesta grupper då aktiviteten inte är speciellt fysiskt krävande. Från 290:- per person.

Kreativa uppdraget

En fartfylld poängjakt där deltagarna gruppvis ska lösa uppdrag via surfplattor.

Denna aktivitet är en fartfylld poängjakt där deltagarna gruppvis via surfplattor får upp till 120 olika uppdrag att lösa. I jakten på poäng gäller det att tänka strategiskt då grupperna kan passa en fråga och då gå miste om värdefulla poäng, å andra sidan ger fel svar poängavdrag. Vi lovar skratt, spänning och ett högt tempo. Vinner gör den grupp som bäst kombinerar strategi och kreativitet. Från 460:- per person.

FOTOCOLLAGE

För er som vill stärka lagandan kring ett klart syfte & mål

Fotocollage är en aktivitet som definitivt skapar minnen. Gruppvis och utrustade med en digitalkamera ger sig lagen ut i området för att illustrera en berättelse. I form av fotocollage blir det sedan vernissage.

Detta är en mycket bra gruppaktivitet! Ni får dessutom med er era konstverk hem. Vad kan vara bättre än att påminna medarbetarna om er aktivitet även när ni är tillbaka på kontoret?

Från 275:- per person