Vi erbjuder guidade visningar för grupper både dag- och kvällstid. Maxantal för en ordinarie visning är 30 personer och visningen tar cirka 45 minuter. Ni kan också välja att få en kortare introduktion till en utställning, för att sedan spendera resten av besöket på egen hand. Hör gärna av dig till oss om du har frågor, idéer eller önskemål.

Förskola, skola eller vuxenutbildning? Läs om våra skolprogram här.

Visning i samband med konferens? Gör en bokningsförfrågan här.

Boka gruppbesök

Vill du besöka oss som skola, förskola eller vuxengrupp? Boka här!

EWK-museet

Centrum för politisk illustrationskonst

Besök ett museum i museet. Med träffsäkerhet tecknade Ewert Karlsson bilder av Sverige under 1900-talet och kommenterade sin samtid. Få en inblick i vem han var och vad han gjorde. EWK-museet har alltid en tematisk utställning som lyfter ämnen och frågor som är aktuella idag.

Boka visning
Boka konferens + visning

Historien om Alva

Rullerskan Alva arbetade i Strykjärnet i 35 år – hör hennes berättelse

Boka visning
Boka konferens + visning

Visning av huset

Ta del av historien om Strykjärnet – textilfabriken som blev ett museum

Se spåren av den textilindustri som huset en gång inrymde. Få upp ögonen för det som vi idag kallar för Industrilandskapet, något många var beredda att riva när den textila eran i staden var till ända, men som Norrköping idag med stolthet visar upp. Avslutningsvis får du en kort introduktion till våra olika aktuella utställningar.

Boka visning
Boka konferens + visning

Kontakt

Vill du veta mer om vår pedagogiska verksamhet eller få hjälp att boka visning? Kontakta oss via e-post pedagogik@arbetetsmuseum.se