Letar du efter ett extrajobb? Är du van att möta människor? Tycker du om att prata inför och med en grupp? Kan du fler språk än svenska och engelska?

Just nu söker Arbetets museum extrapersonal till två av våra verksamheter: kreativa verkstaden samt reception och butik.

På fredag den 18 september kl 12-17 finns några av oss på plats på Hageby bibliotek i Mirum galleria. Kom förbi och presentera dig för oss! Ta gärna med dig en kortfattad beskrivning av dig själv och dina kunskaper, max en A4-sida.

Om du har frågor om detta, maila till jobba@arbetetsmuseum.se.

Rekryteringsaktivitet – första uttagningen

Fredag den 18/9 kl 12-17 finns några av oss på plats på Hageby bibliotek i Mirum galleria. Kom förbi och presentera dig för oss! Vi ser fram emot att träffa dig idag. Ta med ditt cv.

Så här går det till:

• Ställ dig i kön och vänta på din tur att träffa oss
  • Du får några minuter på dig att berätta för oss om vem du är, vad du kan och varför du vill jobba hos oss
  • Lämna ditt CV och mailadress

Vi hör av oss till de personer som har gått vidare till en andra intervju redan på måndag den 21/9.

Rekryteringsaktivitet – andra uttagningen

Onsdagen den 23/9 genomför vi intervjuer på museet med de personer som gått vidare från första uttagningen. Vi mailar ut din tid på eftermiddagen, måndag den 21/9. Det kommer inte att finnas möjlighet att boka om tiden. Kan du inte komma så går tiden vidare till någon annan. Återkoppla till oss snarast om du har möjlighet att komma eller ej. Du behöver vara tillgänglig för jobb från v.43.