På lördag, den 27 maj 2017, öppnar vår nya stora sommarsatsning för barn och familj; Art ’n Stuff. Utställningen består av tre delar;

• Hoppskulpturer (fantasieggande miljöer att hoppa och leka i)
  • Konstvägg (konstnärernas väggmålning som besökarna sedan får berika med egna konstverk)
  • Kreativa verkstaden (Arbetets museums kreativa verkstad som i sommar är införlivad i Art ’n Stuff på plan 2

Det finns en hel del som är bra att veta inför ert besök i utställningen:

BEGRÄNSAT INSLÄPP

Eftersom utställningen Art n’ Stuff bjuder på ett pedagogiskt upplägg tillsammans med personal från museet gäller följande:

• Åldersgräns: Barn 3-10 år i vuxet sällskap
  • Antal barn: Vi tar emot max 10 barn per grupp
  • Insläpp: Vi släpper in en ny grupp varje hel- och halvtimme, vardagar och helger, mellan kl 12-16.
  • Anmälan: Museets personal delar ut biljetter till deltagare som anmäler sig i receptionen.

att tänka på

• Väntetid kan komma att inträffa!
  • Inga vassa föremål: Skor, eller kläder med vassa/hårda detaljer, får ej användas i utställningen (skoförvaring och avhängningsmöjligheter finns i anknytning till utställningen)
  • Barnvagnar: Barnvagnsparkering finns på våning 1 (Laxholmskällaren)
  • Toaletter: Finns på våning 2 i anknytning med Café Strykjärnet, samt på våning 1 (Laxholmskällaren)
  • Stängda dagar: Museet har stängt midsommarafton och midsommardagen (23-24 Juni)

OBS! Vi vill att det ska vara lustfyllt för barn att besöka oss, men tänk på att museet inte är en lekplats. Med museets personal har barn och vuxna möjlighet att utforska utställningen och sin egen kreativitet tillsammans. Personalen har rätt att avvisa alla som äventyrar andras säkerhet eller ej följer våra regler.