Äntligen! Den 1 september öppnar Lilla Arbetets igen, med ett par förändringar och en och annan nyhet 😉 Samtidigt återgår vi till ordinarie öppettider. Varmt välkomna till hösten på Arbetets museum!

För att det inte ska bli för trångt i Lilla Arbetets har vi infört ett system med nummerbrickor för besökare. Nytt är också att förskolegrupper behöver boka in sig på särskilda tider och anmäla sig i receptionen.

Du som vill besöka utställningen börjar med att hämta ut en nummerbricka i receptionen. Glöm inte att lämna tillbaka brickan när du lämnar utställningen så att andra besökare kan få komma in. Tänk också på att måna om varandra och hålla avstånd i utställningen.

Det är först till kvarn som gäller, så det kan hända att alla brickor är upptagna när du kommer till oss. Vi kan tyvärr inte garantera dig en plats eller skriva upp dig på väntelista. Men oroa dig inte, det finns mycket annat att göra på museet för stora som små. Läs mer om våra aktiviteter för barn & familj

BOKNING FÖR FÖRSKOLOR

För allas trygghet är det nu obligatoriskt för förskolegrupper att boka in besöket via vår hemsida och att anmäla sig i receptionen vid ankomst. Detta är för att säkerställa att det inte blir för många i utställningen samtidigt. Det finns fyra entimmespass i veckan att välja på: tisdag 9-10 och 10-11 samt onsdag 9-10 och 10-11. Dessa tider är utställningen stängd för övriga besökare.

Boka in din grupp här

Läs mer om Lilla Arbetets

Öppettider Lilla Arbetets

Mån 9–16.30

Tis 11–16.30

Ons 11–16.30

Tors 9–16.30

Fre 9–16.30

Lör 11–16.30

Sön 11–16.30