Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild
Arbetets museum - liten bild

Lediga jobb

Arbetets museum söker timvikarier till vår visningsverksamhet under hösten 2022

Letar du efter ett jobb för att få yrkeserfarenhet under tiden du studerar eller vill få in en extra peng som pensionär? Är du van att möta barn, ungdomar och vuxna? Tycker du om att prata inför och med en grupp? Vill du arbeta med att ge museibesökare nya perspektiv kring nutid, framtid och historia?

Arbetet museum letar just nu efter personer som kan hoppa in i höst för att stötta ordinarie pedagoger inom visningsverksamheten. Det handlar om att hålla längre eller kortare visningar samt leda workshops eller möten/samtal med barn/ungdomar/vuxna kring engagerande frågor. 

För visningar handlar det om enstaka timmar utspridda under de perioder då vi har mycket bokningar. Antalet uppdrag till timvikarier varierar men kommer troligtvis förlängas till våren 2022. Ersättning utgår med en summa för varje visning. Vi letar efter dig som kan vara en resurs under hela året och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Du söker tjänsten genom att fylla i detta formulär samt skicka in en kort presentationsvideo om dig själv. Mer information finns i formuläret. I september 2022 kommer vi att börja gå igenom inkomna ansökningar. 

Arbetets museum vill var en inkluderande arbetsplats och ser det som viktigt att all kompetens och olika erfarenheter tas tillvara. Alla sökanden som uppfyller kvalifikationerna för tjänsten välkomnas med en ansökan.


Praktik

När vi tar emot praktikanter är det oftast på högskolenivå inom utställning/pedagogik och forskning/arkiv. För frågor om praktik, vänligen vänd dig till mailadressen för det verksamhetsområde som du är intresserad av. Kontaktuppgifter hittar du här.


Arbetsträning

För närvarande erbjuder vi inte arbetsträning hos oss. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanansökningar.