Lediga jobb

Receptionist/butikssäljare

Arbetets museum i Norrköping är ett samtidsmuseum med historiskt djup. Museet öppnade 1991 och har sedan dess skildrat människors arbete och vardagsliv. Vi har inga samlingar av föremål, istället samlar vi på yrkesminnen och levnadsberättelser. Arbetets museum består av ett tjugotal medarbetare indelade i tre avdelningar och en stabsfunktion. En av våra avdelningar är Front som innefattar verksamhetsområdena Program, Konferens, Reception och Butik.

Är du en positiv person som älskar människor och service? Nu söker vi dig till Arbetets museums reception. Dina arbetsuppgifter blir att ge information till våra besökare, konferensservice till våra konferensgäster samt ta hand om kunder i vår butik. Och allt möjligt annat som kan dyka upp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid där arbetstiden är förlagd till helger och torsdagskvällar. Kan du dessutom hoppa in extra vid exempelvis sjukdom är det givetvis ett plus.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Meriterande är kassavana och om du, förutom svenska och engelska, talar ytterligare något språk. Du behöver också ha goda datorkunskaper, men det allra viktigaste är att du är en positiv kraft, en problemlösare, lagspelare, en ansvarstagande kollega och ett proffs på bemötande och service.

ANSÖKAN & MER INFORMATION

Skicka din ansökan med cv och ett personligt brev till personal@arbetetsmuseum.se. Skriv ”Receptionist” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är den 27 april, men vi arbetar löpande med rekryteringen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Frågor om tjänsten ställs via e-post till vår avdelningschef Helena Karlsson, helena.karlsson@arbetetsmuseum.se. Du kan också kontakta vår fackliga representant Emma Harvey via epost: emma.harvey@arbetetsmuseum.se. Arbetets museum omfattas av kollektivavtal mellan KFO, Unionen och Akademikerförbunden. Arbetets museum strävar efter mångfald på arbetsplatsen. Har du rätt kompetens är du intressant för oss, oavsett kön, ålder, sexuell läggning, etnisk tillhörighet eller funktionsvariation.

Inför rekryteringsarbetet har Arbetets museum tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till denna tjänst.