Hej alla IFK-supportrar, alla ni som följer ert lag med glöd och passion! Ni som sjunger sönder era stämband vid varje match och oavsett väder och vind alltid finns där och hejar. Ni som stöttar, lyfter och hyllar spelarna på planen.

Vi på Arbetets museum vill i en ny utställning under våren lyfta fram er och berätta era historier. Och vi vill göra det tillsammans med er. Har du bilder från säsongen 2015 – fotografier eller filmat material – som du vill ge till oss? Det kan vara ett känsloladdat ögonblick på läktaren eller i bilen på väg till matchen. Det är inte bilder på spelarna vi är ute efter. Det är bilder på er vi vill ha, bilder som visar er glöd, glädje, sorg och smärta i samband med IFKs matcher.

SÅ GÖR DU

Du kan lämna dina bilder/filmer på två sätt:

1. Gå till webbplatsen www.sprend.com, www.wetransfer.com eller liknande och skicka ditt material till annelie.egelin@arbetetsmuseum.se. Var noga att ange dina kontaktuppgifter i meddelanderutan så att vi kan nå dig.
  2. Kom till Arbetets museum och lämna materialet på en usb-sticka till receptionen. Var noga med att lämna ditt namn och din postadress så att vi kan skicka tillbaka stickan sedan.

Om du har frågor om detta, vänd dig till Annelie Egelin på Arbetets museum på telefon 011-189800. Välkommen in med ditt bidrag!

Bild: Creative commons. Licens: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.sv