Nu startar Arbetets museum ett publiknätverk för att bli ännu bättre. Gillar du Arbetets museum? Vill du hjälpa oss att göra ännu bättre utställningar och annan verksamhet och nå ut bättre med vårt budskap? Då är publiknätverket något för dig!

Vi söker dig som

• Gillar Arbetets museum
  • Har besökt museet minst två gånger under det senaste året – utställningar, kreativa verkstan, programverksamhet etc (ej endast butik, restaurang, café)
  • Är 15 år eller äldre

Det här vill vi ha av dig

Tre till fem gånger per år kommer du få ett mejl av oss med några korta frågor. Frågorna kan handla om aktuella eller kommande utställningar, programpunkter eller annat. Frågorna tar ca 5-10 minuter att besvara. Vi lämnar naturligtvis inte ut din e-postadress till tredje part.

Genom din medverkan får vi svar på flera frågor som är viktiga för oss: Hur intressant tycker du att den här kommande utställningen låter? Hur spännande är den här programpunkten? Genom vilken eller vilka kanaler (Facebook, tidningar, evenemangskalender etc) får du information om museet?

En eller två gånger per år kommer vi dessutom bjuda in till mingel här på museet. Då får du en förhandstitt på en utställning eller en chans att träffa t ex en aktuell fotograf eller utställningsproducent. Dessutom får du en chans att över lite tilltugg eller fika träffa oss som jobbar på museet och berätta vad Du tycker.

Det här får du som medlem i vårt publiknätverk

• Förhandsvisningar av aktuella utställningar där du får träffa fotografer eller utställningsproducenter några gånger per år.
  • 10% rabatt i museibutiken
  • Sist men inte minst: tillfredsställelsen av att dina synpunkter hjälper Arbetets museum att bli ännu bättre!

Har du frågor? Kontakta Mårten Mellberg på info@arbetetsmuseum.se eller 011-231723.