Tåghelg på Arbetets museum

Lör 3 Feb 2018 - Sön 4 Feb 2018

Kl: 11:00 - 16:00

Fri entré

Vi bygger upp 70 meter modelljärnväg i Laxholmskällaren - räls, tunnlar, stationer och landskap. Alla tåg går enligt tidtabellen och förseningarna är ytterst få!

Kolla på när proffsen kör eller prova att köra ett tåg själv! Vi har också en tågbana för de allra minsta barnen. Gillar du att skapa och pyssla? Bygg träd, buskar hus eller vägar och placera i barnens eget tåglandskap.

Även försäljning av tågprylar – både riktat till vuxna och barn.

Fri entré.

Arrangeras tillsammans med Modul Syd och Lekia.

Även försäljning av tågprylar – både riktat till vuxna och barn.

Fri entré.

Arrangeras tillsammans med Modul Syd och Lekia.