Sportlov på Arbetets museum

Mån 17 feb 2020 - Sön 23 feb 2020

Fri entré

Välkommen till museet under sportlovet. Vi har öppet alla dagar och erbjuder många olika aktiviteter. Fri entré till allt.

LILLA ARBETETS  hela veckan
Ett helt våningsplan för barn & familj! Här kan ni leka jobb och  utforska de spännande miljöerna tillsammans. Med på färden  finns UppfinnarJohanna. Endast i vuxens sällskap.
Mån–fre 9–17, lör–sön 11–16.30.  Plan 1.

JOBBLABB  hela veckan
Den 15 februari 2020 öppnar vår nya storsatsning Jobblabb – ett färgsprakande  upptäckarlabb med fokus på arbetslivet. Möt Jobbhjältarna och få koll på  dina och andras superkrafter!
Tis–fre kl 13 Vår pedagog introducerar och  berättar mer om utställningen. Tar ca 15 minuter. Fri entré. Plan 2.

KREATIVA VERKSTAN  hela veckan
Bygg ditt eget tåg av återvunnet material. Pappersrullar kan bli till vagnar  för passagerarna att sitta i och ett mjölkpaket blir en förarhytt, eller nåt helt annat!
Mån–fre 11–16 & lör–sön 12–16. Plan 5. Endast i vuxens sällskap.  Samarr: Folkuniversitetet. Fri entré. Plan 5.

MUSEIDECKARNA Självgående aktivitet. Mer info i receptionen.

FÖRSKOLA & SKOLA Skolgrupper är välkomna att besöka Lilla Arbetets och  Kreativa Verkstan i mån av plats. Det är helt gratis.

Boka gärna ert besök i förväg på www.arbetetsmuseum.se/visningsforfragan. Vi tar tacksamt emot föranmälningar av större grupper så vi har koll på hur många besökare vi kan förvänta oss.

Om ni vill besöka Kreativa Verkstan är det bara att dyka upp. Vi tar dock inte emot förbokningar och kan inte heller reservera någon plats.

ÄTA OCH FIKA
Restaurang Vy på plan 6 har öppet hela veckan, serverar lunchbuffé och har alltid ett barnalternativ. Barn äter för 55:-

Espresso House på entréplan erbjuder varma och kalla drycker, fika och lättare rätter.

Matsäcksrum finns i källaren.

WORKSHOPS I JOBBLABB för skolklasser erbjuds med start 24 feb.

LILLA ARBETETS  hela veckan
Mån–fre 9–17, lör–sön 11–16.30.  Plan 1.

JOBBLABB  hela veckan

KREATIVA VERKSTAN  hela veckan

MUSEIDECKARNA Självgående aktivitet. Mer info i receptionen.

ÄTA OCH FIKA

Matsäcksrum finns i källaren.

WORKSHOPS I JOBBLABB för skolklasser erbjuds med start 24 feb.