Påsklov på Arbetets museum!

Mån 15 apr 2019 - Mån 22 apr 2019

Kl: 11:00 - 16:00

Välkommen till museet på Påsklovet då vi har Robot-tema! Vi har öppet alla dagar förutom Långfredagen och Påskafton.

MUSEIDECKARNA alla dagar 9–17
Myran har tagit en massa bilder med sin kamera men har glömt var i museet de finns på riktigt.  Vill du hjälpa Myran att hitta dem? Både för små och stora barn, genomförs i vuxens sällskap. Start & mål i receptionen. Fri entré.

ROBOTKATTEN MÅRTRIX mån-ons kl 10–15
Kom och hälsa på, klappa eller gosa med vår robotkatt Mårtrix. Mårtrix kan både spinna och jama när man klappar den och är gjord för att ge en mysig stund till både äldre och barn.

KREATIVA VERKSTAN  alla dagar kl 11–16
I framtiden kommer det finns allt fler robotar som gör saker som idag utförs av människor. Vad vill Du att det ska finnas för robotar i framtiden? En robot som städar, ett robothusdjur eller kanske en robotkompis?
I Kreativa Verkstan i vår använder vi kartonger, pappersrullar och andra förpackningar och bygger våra drömrobotar. Dekorera med tyger, pärlor och piprensare. För barn i sällskap med vuxna. Samarr: Folkuniversitetet.

SPELA MED JOBBOT! måndag & tisdag 10–15
Jobbot är namnet på museets nya sociala robot som är av modellen Furhat. Jobbot är en talande robot som i framtiden kommer att kunna användas för att svara på frågor från besökare på t ex flygplatser eller museer. OBS! Än så länge pratar Jobbot mestadels engelska.

Grupper från FRITA & FÖRSKOLA är välkomna att till en kostnad skapa i Kreativa Verkstan. Måndag–torsdag kl 9–11. Förbokas på 011-23 17 52 eller på www.arbetetsmuseum.se.

MUSEIDECKARNA alla dagar 9–17

ROBOTKATTEN MÅRTRIX mån-ons kl 10–15