Möt Spes på Arbetets museum

Söndag 7 april gästar organisationen Spes Östergötland Arbetets museum. Spes är en rikstäckande ideell organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden och som är till för alla som mist en familjemedlem, släkting, partner eller god vän genom suicid. De finns i utställningen X60-X84 som finns på plan 7.

7 april 2024
12:00 15:00

David Lundmark

Söndag 7 april gästar organisationen Spes Östergötland Arbetets museum. De finns i fotoutställningen X60-X84 som är en känslostark och personlig utställning av fotograf David Lundmark om alla de människor som berörs när någon tar sitt liv.

Har du frågor eller bara vill stötta Spes och deras verksamhet – varmt välkommen! Drop-in, ingen föranmälan.

Om Spes

Spes är en rikstäckande ideell organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden och som är till för alla som mist en familjemedlem, släkting, partner eller god vän genom suicid.  Vi erbjuder stöd och hjälp till efterlevande. Vi utbildar kontaktpersoner, har en stödlinje och chatt för efterlevande samt erbjuder träffar och självhjälpsgrupper för efterlevande.

Arrangeras i samarbete med Sensus.

Foto: David Lundmark

Vill du vara säker på att inte missa något som är på gång?

På Arbetets museum är det alltid något på gång. Vi anordnar spännande programaktiviteter året runt, för alla åldrar. Upptäck våra evenemang eller följ oss på sociala medier!