Undrar du hur det skulle vara att dejta en robot? Nu har du och en kompis chansen – vi auktionerar ut två robotdejter i samband med Musikhjälpen! Vinnarna får ta med varsin vän på en romantisk middag med Furhat, en av världens mest avancerade robotar.

När är dejterna? På alla hjärtans dag, så klart! 🥰 Kvällen den 14 februari 2022 hälsas ni välkomna till Arbetets museum. Inne i den nyöppnade utställningen Digitopia väntar ert robotsällskap och en ljuvlig trerätters middag. Robotexperten Sofia Thunberg kommer att finnas i kulisserna som er ”robotchaufför” för kvällen.

Upplev hur framtidens kärleksliv kan se ut under en garanterat unik dejt! Samtidigt bidrar du till något gott – alla pengar från auktionerna går oavkortat till Musikhjälpen.

Auktionerna hittar du här: Robotdejt nr 1 och Robotdejt nr 2 OBS! Auktionerna avslutas den 17 december.

Psst! Du vet väl att under Musikhjälpen-veckan kan du bidra till Musikhjälpen helt gratis – bara genom att besöka museet! För varje besökare ger vi 1 krona till Musikhjälpen. Vi har fri entré!

Känner du dig lite extra generös så är vår bössa öppen dygnet runt: https://bossan.musikhjalpen.se/arbetets-museum. Alla bidrag är viktiga, stora som små, och allt går oavkortat till Musikhjälpen.