Dokumentärfotosalong 2021 – ansökan

Ansökan till Dokumentärfotosalong 2021 är nu stängd. Hann du inte söka? Välkommen igen nästa år! Ansökan öppnar våren 2022.

Brinner du för fotografi? Har du en berättelse att förmedla genom bild eller film? Då kan du ansöka till Dokumentärfotosalongen.

Dokumentärfotosalongen är en jurybedömd salong som är öppen för alla. En jury bedömer vilka verk som kommer att visas i höstens stora fotoutställning, som i år har temat Se mig!

I år fyller salongen fem år! Det firar vi med att visa utställningen på två platser: Arbetets museum i Norrköping och Västerbottens museum i Umeå.

Utställningen Dokumentärfotosalong 2021 kommer att visas på Arbetets museum och Västerbottens museum under perioden 4 september 2021–9 januari 2022. På grund av den pågående pandemin kan utställningsperioden komma att flyttas fram eller förlängas. Salongen kan också helt eller delvist komma att bli digital.

Frågor? Kontakta fotosalong@arbetetsmuseum.se.

Läs mer om Dokumentärfotosalong 2021

Allmänna villkor

Här får du veta mer om hur tävlingen går till, hur du ansöker och vilka krav vi ställer på dig som deltar och dina bidrag.

Läs de allmänna villkoren för 2021 (PDF)