En kär tradition är snart tillbaka på Arbetets museum. Tillsammans med Swebrick och Lekia bjuder vi in till Bygglördag 17 november.

Sedan ett antal år tillbaka arrangerar museet ett Legoevent tillsammans med legoföreningen Swebrick och Lekia. I år håller vi till i Laxholmskällaren, där det är fritt byggande men där man också kan föreviga sitt bygge och därmed delta i utlottning av fina legopriser. Där finns också Lekia med sin pop up-butik.

På plan 4 ställer Swebrick ut sina fantastiska legomodeller. Dessutom ryktas det att en livs levande legogubbe kommer att dyka upp under dagen.

Espresso House på entréplanet har öppet hela dagen och erbjuder fika, kalla och varma drycker samt lättare rätter. Och förstås pannkakor till barnen. Välkomna!