På lördag den 25 november 2017 öppnar vi en ny spännande och interaktiv utställning som heter Marken under dina fötter. Bakom utställningen står konstnärsduon Performing Pictures som består av Geska och Robert Brečević.

I utställningen Marken under dina fötter visas ett femtontal digitala bilder och interaktiva videoinstallationer som reagerar med dig och dina rörelser. När du närmar dig bilderna händer något; personerna som porträtteras tittar upp, faller bakåt eller vänder sig om. En spännande utställning som passar både stora och små.

Performing Pictures är en artistduo grundad i Stockholm 2004 av Geska Helena Brečević och Robert Brečević. Robert är filmare och konstnär, och även programmerare och mjukvaruutvecklare med spetskompetens inom interaktiv video och spel. Geska är konstnär och producent, utbildad film- och teatervetare och med en bakgrund som frilansande redaktör, film och dramakritiker.

På lördag den 25 november kl 14.00 öppnar vi utställningen. Då finns konstnärerna på plats och kan berätta mer om sina verk; bilderna som uppträder.

Marken under dina fötter visas under perioden 25 november 2017-11 februari 2018.