ARBETETS MUSEUM SÖKER TIMVIKARIER TILL VÅR VISNINGSVERKSAMHET

Letar du efter ett jobb för att få yrkeserfarenhet under tiden du studerar eller vill få in en extra peng som pensionär? Är du van att möta barn, ungdomar och vuxna? Tycker du om att prata inför och med en grupp? Vill du arbeta med att ge museibesökare nya perspektiv kring nutid, framtid och historia?

Arbetet museum letar just nu efter personer som kan hoppa in för att stötta ordinarie pedagoger inom visningsverksamheten. Det handlar om att hålla längre eller kortare visningar samt leda workshops eller möten/samtal med barn/ungdomar/vuxna kring engagerande frågor.

För visningar handlar det om enstaka timmar utspridda under de perioder då vi har mycket bokningar. Antalet uppdrag till timvikarier varierar men kommer troligtvis förlängas till våren 2023. Ersättning utgår med en summa för varje visning. Vi letar efter dig som kan vara en resurs under hela året och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Du söker tjänsten genom att fylla i detta formulär samt skicka in en kort presentationsvideo om dig själv. Mer information finns i formuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetets museum vill var en inkluderande arbetsplats och ser det som viktigt att all kompetens och olika erfarenheter tas tillvara. Alla sökanden som uppfyller kvalifikationerna för tjänsten välkomnas med en ansökan.