Välkommen till oss under påsklovsveckan! Här finns mycket att göra och vi har flera pågående utställningar. Just nu visar vi bland annat utställningarna Bli ett  Energigeni, Framtidsland och den spännande utställningen Face the Facts om hur det är att vara ung i fängelse.

Museideckarspåret är en rolig aktivitet för både stora och små. Museets maskot Myran har tappat bort några bilder och behöver hjälp att hitta dem igen. Museideckarspåret är en aktivitet för hela familjen som finns tillgängligt under museets ordinarie öppettider kl 11-17.

I Kreativa verkstaden på plan 5 skapar vi nya fina saker av återvunnet material. Vi ritar, klistrar och bygger utifrån olika teman. Kreativa verkstaden har utökat öppettiderna och har öppet kl 11-16 under påsklovsveckan (v 15), med start Påskdagen (söndag 5/4).

Men några dagar har vi stängt…

Vi har öppet nästan jämt, men på Långfredagen (fredag 3/4) och Påskafton (lördag 4/4) har Arbetets museum stängt. Mer information om våra öppettider hittar du här.