Den 4-5 februari fyllde vi Arbetets museum med tåg! I källaren byggde vår samarbetspart Modul Syd upp en hel tågvärld, med 50 meter räls genom fantastiska miniatyrlandskap. På plan 5 erbjöd vår samarbetspart Lekia tåglek för stora och små. I Kreativa verkstaden erbjöd vi som vanligt roligt pyssel tillsammans med Folkuniversitetet. Där fanns dock under tåghelgen även möjlighet att skapa sitt eget tåglandskap, med buskar, träd och hus. Med förhoppningen att exempelvis få fler nyanlända familjer att besöka oss fanns tre arabisktalande språkvärdar på plats för att visa människor tillrätta i byggnaden. Detta var ett första försök som vi kommer att fortsätta att testa under året.

Totalt besökte 3 356 personer Arbetets museum i helgen. Roligt att så många kom hit!

Foto: Peter Holgersson