Sportlov på Arbetets museum

Mån 20 Feb 2017 - Sön 26 Feb 2017

Kl: 11:00 - 17:00

KREATIVA VERKSTAN på plan 5

Vi inspireras av utställningen Jobbcirkus och skapar alltifrån cirkustält till jonglerbollar. Vad betyder arbete för dig. Här kan du bland annat bygga framtidskikare som vi tillsammans spanar in i. Museets pedagoger finns på plats för att hjälpa till och inspirera.
Öppet: måndag– fredag kl 11–16, lördag–söndag kl 12–16.  Endast i vuxens sällskap. Fri entré. Samarr: Folkuniversitetet.

FRIA INTRODUKTIONER TILL JOBBCIRKUS! - MÅNDAG - FREDAG KL 14

Vad ska du bli när du blir stor? Oavsett om du är 13 eller 30 kan du ha nytta av vår utställning Jobbcirkus. Har du kanske barn som går i högstadiet eller gymnasiet som funderar på framtiden? Funderar du själv kring yrkesval, vad som passar dig eller var jobben finns? Passa på under sportlovet när vi har gratis introduktioner. Måndag–fredag kl 14. Introduktionen tar ca 15 minuter.

MUSEIDECKARNA i hela huset

Myran har tagit en massa bilder med sin kamera men har glömt var i museet de finns på riktigt. Vill du hjälpa Myran att hitta dem? Både för små och stora barn.
Genomförs på egen hand i vuxens sällskap. Start och mål i receptionen. Fri entré.

ÄTA OCH DRICKA?

Restaurang Laxholmen på plan 6 har öppet mån-fre kl 11–14. Barn äter till rabatterat pris på den populära buffén och lite extra barnvänliga rätter utlovas. Cafe Strykjärnet på entréplan har öppet mån-sön och serverar fika samt lättare rätter. För barnen finns bland annat pannkakor och nachostallrik.
KREATIVA VERKSTAN på plan 5

FRIA INTRODUKTIONER TILL JOBBCIRKUS! - MÅNDAG - FREDAG KL 14